O nama

Preduzetnički intuicija datira od prije mnogo godina, duga tradicija iskustva, bogatstvo ideja i znanja prenosi se kroz generacije, sa odlučnošću i strašću onih koji žele da ideju sprovedu u uspješno preduzeće. Intuicija dodatno napreduje snagom novih ideja i tehnologija, timskim radom, istraživanjim i rješenjima u okviru održivog razvoja i inovacija, čiji je cilj poboljšanje kvaliteta života. Iz iskustva Ecoteck srl-a, koji je osnovan kao autonomni ogranak CFM srl-a, specijalizovanog preduzeća koje se od 1970. god. bavi metalnom izradom za peći i kamine, Ravelli grupa je osnovana kao nova preduzetnička firma u grejnom sektoru.

 

Danas, Ravelli grupa je dinamično preduzeće koje se brzo razvija, sa timom vrijednih stručnjaka, posvećenim praćenju zahtijeva tržišta, tražeći najkvalitetnije materijale i najnaprednije tehnologije, traženje novih načina za poboljšanje proizvoda kompanije, uz očuvanje životne sredine i zaštite prirode.

 

Ravelli proizvode od sada možete kupiti i u Bosni i Hercegovini. Zastupništvo Ravelli proizvoda se nalazi u Palama / Istočno Sarajevo na adresi Milutina Milankovića br. 21.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt telefoni: 065 / 585 324; 057 / 224 321
 

ITALIJANSKI PROIZVOD

Naši proizvodi su u potpunosti proizvedeni u našim fabrikama u Italiji i poznati su kao visoko kvalitetni proizvodi, gdje se najviše pažnje poklanja na detalje, koji su kreativnog dizajna i oblika.

 
GARANCIJA

Svaka peć iz Ravelli-jeve grupe je prošla praktično testiranje od strane tima profesionalnih testera i zadovoljila je kriterijume po najstrožim standardima koji su trenutno na snazi, sve u cilju garantovanja maksimalne pouzdanosti i 100% sigurnosti u svakom trenutku.


SERTIFIKATI


Ovi sertifikati pokazuju da kvalitet postaje osobina koja ispunjava očekivanja klijenta, postavljajući zapečaćenu garanciju dizajna, proizvodnje, bezbijednosti i funkcije proizvoda.EKOLOŠKE IDEJE

Ravelli grupa je uvijek prilikom izrade proizvoda pravila balans između ekonomičnosti i ekološke prihvatljivosti proizvoda, tako da se nalazi rješenje koje zadovoljava ova dva najbitnija kriterijuma.


UŠTEDA

Peći na pelet predstavljaju jedan od najinovativnijih i najpovoljnijih sistema za grijanje domaćinstava. S jedne strane, oni su izuzetno praktični i jednostavni za korišćenje: potpuno su automatizovani i elektronski se upravlja funkcijama, a mogu se i daljinski kontrolisati. Iznad svega, korištenje ovih sistema je mnogo isplativije od korištenja tradicionalnih fosilnih goriva, čime se ostvaruje značajna ušteda.


INOVACIJE

Ravelli ulaže mnogo sredstava u istraživanje različitih sfera vezanih za unaprjeđenje kvaliteta svojih proizvoda, od provodjenja anketa medju klijentima, skupljanja informacija, materijala do implementiranja istih u cilju eksploatacije prilika i novih tehnologija zarad kvalitetnijeg i inovativnijeg načina zadovoljavanja potreba tržišta.


TEHNOLOGIJA

Ravelli grupa vjeruje da su napredna tehnološka istraživanja strateški podsticaj za kompanije. To je razlog zašto kompanija ulaže značajne ekonomske i ljudske resurse u istraživanje i razvoj, stvaranje novih prototipova i razvoj najsavremenijih načina da se usavrše već postojeće tehnologije.


RAVELLI laboratorija

Za inovaciju proizvoda Ravelli crpi ideje iz kolaborativnih projekata, saradnje između profesionalaca, univerziteta i mladih inženjera.

 
MATERIJALI

Za proizvodnju naših peći mi koristimo samo materijale vrhunskog kvaliteta kao što su majolika pločice i Firex 600, koji obezbjeđuju visok i dugotrajan kvalitet.
 

Ravelli, predstavništvo, peći, kamini, pelet, drvo