Tehnologija, ideje u pokretu

Ravelli proučava inovacije, pruža mogućnosti za diskusiju i saradnju između stranaka i stoga predlaže da se realizuju ideje za projekte koji omogućavaju iskorištavanje mogućnosti koje nova tehnologija nudi.


Za inovaciju proizvoda Ravelli crpi ideje iz kolaborativnih projekata, saradnje između profesionalaca, univerziteta i mladih inženjera.

 

Ravelli dinamički sistemi

RDS je Ravellijev inovativni sistem za automatsko regulisanje parametara sagorjevanja i obezbjeđivanje maksimalne efikasnosti i bezbijednosti Vaše peći.


Ravelli sistem sa cijevima

Ekskluzivni sistem za peći sa cijevima garantuje kontrolu prostiranja toplote u različitim prostorijama, da bi dobili idealnu temperaturu.


 

Ravelli Hermetički sistem

 

Hermetička komora za sagorjevanje koje se koriste kod pasivnih kuća. Vazduh za sagorjevanje se uzima direktno spolja, za čistiju i zdraviji prostor unutar kuće.

 

 

Firex 600

Svi proizvodi iz Ravelli grupe imaju komoru za sagorjevanje koju pravi FIREKS 600, materijali bazirani na vermikulitu je razvila Ravelli grupa poslije dugog i obimnog istraživanja.

GPRS oprema

Novi GPRS modem nam omogućava uključivanje, isključivanje i regulisanje peći iz cijelog svijeta, jednostavnim slanjem kratke poruke sa našeg ličnog mobilnog aparata.

Sistem za čišćenje stakla

Dodatni vazdušni otvor iznad vrata stvara vazdušni jastuk između plamena i keramičkog stakla, tako da staklo na vratima ostaje čisto i nakon mnogo sati gorenja.

     

Izmjenjivi dio od nehrđajućeg čelika

Izmjenjivi dio od nehrđajući čelika omogućava povećanu otpornost na vatru i smanjuje habanje.

Ambijentalni osvježivač vazduha

Ambijentalni osvježivač vazduha poboljšava kvalitet vazduha u suvim prostorijama. Prirodne esencije i ulja se mogu dodati da se stvori prijatno, opuštajuće okruženje.

Eko-Start siste za brzo paljenje

Eko-Start sistem paljenja omogućava da šporeti gore brzo i bezbjedno. Smanjujući vrijeme paljenja, sistem drastično produžuje svoj životni vijek.

     

Tajmer-termostat

Tajmer-termostat Vam omogućava programiranje paljenja i gašenja u dva slučaja, tako da možete napraviti optimalno dnevno i sedmično korišćenje peći.


 

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje Vam omogućava da na lak i jednostavan način podesite temperature i snagu peći, po potrebi.Daljinsko upravljanje sa grafičkim displejom

Daljinsko upravljanje Vam omogućava da na lak i jednostavan način podesite temperaturu i snagu peći, po potrebi.

Štaviše, omogućava podešavanje peći dok ugodno ležite na svom kauču.

     

Majolika izgled

Atrkativni izgled peći u raznim bojama i inovativni dizajn omogućava ravnomjernu distribuciju toplote.

Lužnica za pepeo

Funkcionalna i pristupačna lužnica kupi sav pepeo iz peći.